My life in 20 questions ♥

Persoonlijk

foto2greger

Ik heb gezocht naar een leuke tag en toen kwam ik deze tegen. Omdat ik net mijn blog ben gestart lijkt het me leuk dat jullie wat meer over mij te weten komen.

 

Wat is je lievelingskleur?

Ik heb niet één lievelingskleur, het ligt er een beetje aan waar de kleur in gebruikt word. Maar donker-roze dat een beetje rode tinten heeft vind ik erg leuk in kleren. En mintgroen vind ik erg leuk op nagels.

Wat is je favoriete nummer?

Als in een cijfer vind ik 36 een heel mooi nummer. En als het om muziek gaat vind ik Ed Sheeran liedjes super mooi.

Wat is jou droomcarrière?

Ik wil heel graag modeontwerpster worden. Natuurlijk is mijn grote droom om heel beroemd te worden en wereldwijd kledingwinkels te hebben. Maar als ik realistisch moet zijn dan zou ik graag een winkeltje willen waarin ik mijn eigen kleren verkoop.

Waar zou je op jezelf willen wonen?

Eigenlijk heb ik hier nooit zo over na gedacht. Amsterdam lijkt mij wel wat. Omdat ik het leuk vind om naar mensen met aparte stijlen te kijken. In Amsterdam lopen zoveel verschillende mensen rond en er is zoveel te zien. Het lijkt mij echt heel leuk.

Wat is je favoriete manier om te reizen?

Ik vind het niet fijn om in een vliegtuig of op een boot te zitten. Het is niet zo dat ik vliegangst heb of dat ik zeeziek word. Maar het onzekere gevoel vind ik niet zo fijn. In auto’s en bussen word ik vaak misselijk. Dus ik kies voor een trein. Ik vind het fijn om naar buiten te kijken terwijl het landschap steeds veranderd. En vooral dat ik niet misselijk of bang word. 

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik zit vooral op mijn computer, of ik teken. Maar ik spreek ook veel af met mijn vrienden. En in het weekend maak ik soms eens iets. Soms kook ik en soms maak ik kleren of decoraties voor op mijn kamer.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?

Pull & Bear is mijn nummer één! Ik zie hier altijd leuke dingen hangen. Er is alleen één probleempje, ik vind altijd te veel kleren leuk. En dan heb ik te weinig geld en moet ik de helft terug hangen. En ook de Forever21 is een super leuke winkel! Maar ja, ook hier zie ik te veel leuke dingen hangen.

Naar welk concert zou je graag gaan?

Naar een concert van Ed Sheeran, ik vind zijn muziek echt heel mooi.

Wat is je favoriete theesmaak?

Het maakt mij eigenlijk niet uit. Als het maar niet zo’n opvallende “smaak” is. Zoals aardbei of peer. Ik vind groene thee of rooibos heel lekker. En ik hou heel erg van Arizona, maar valt dat onder thee?

Verzamel je iets?

Nee, het probleem is dat ik alles verzamel. Alle kleine potjes en doosjes houd ik. Maar ik heb ook dozen vol met oude spullen die ik maar niet weg kan gooien. Gelukkig heb ik een grote kamer maar ik heb echt te veel spullen die ik niet wil wegdoen.

Ik slaap niet zonder…

Een deken, een deken geeft mij een veilig gevoel. En vaak krijg ik het toch koud midden in de nacht.

Als je 1 miljoen zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?

Altijd als iemand deze vraag aan mij stelt kan ik een hele lijst opnoemen. Maar altijd gaat er een deel naar mijn familie en een goed doel. Eigenlijk denk ik dat ik zeker een deel aan mijn familie zou geven. Ik zou een goede camera kopen. En de rest zie ik dan wel weer.

Wat is je favoriete make-up merk?

Ik draag bijna geen make-up dus deze vraag kan ik niet zo goed beantwoorden.

Wat is je favoriete seizoen?

De zomer! Zeker weten, ik hou niet zo van dikke jassen en lange broeken. Felgekleurde rokjes en leuke bloemetjes zijn toch veel gezelliger? Het binnen zitten vind ik ook niet zo leuk. Je kunt wel naar buiten gaan in de winter of in de herfst maar ik vind die kou echt niet leuk. Ik ben ook in de zomer jarig en ik hou heel veel van zwemmen.

Slaap je met de deur open of dicht?

Dicht, want er zijn mensen die vroeger opstaan dan ik. En ik wil zo lang mogelijk uitslapen aangezien ik een enorme slaapkop ben.

Wat eet je het liefst?

Sushi & macarons♥

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Omdat het mij leuk leek om mijn interesses met andere mensen te delen. En na school verveel ik me vaak, dit leek mij een leuke nieuwe hobby.

Heb je een abonnement op een tijdschrift?

Nee, want ik vind zoveel tijdschriften leuk dat ik er niet 1 kan kiezen.

Wat deed je gisteravond om 12 uur?

Ik sliep toen.

Wat is je favoriete parfum?

Zwitsal parfum, ik moet dan echt weer aan vroeger denken.

Liefs,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s