4 Blogs die je misschien leuk vindt♥

Heee,

Ik heb 4 hele mooie, leuke blogs voor jullie die jullie echt eens moeten bekijken! (als je op de naam van de blogs klikt ga je naar de blog.)

 Searching for tomorrow.

Ik heb deze gekozen door zijn hele hele hele mooie foto’s. De foto’s zijn gemaakt door Kitty en Nathan codeert vooral. Bij alle berichten die op hun blog staan de zelfgemaakte foto’s. Er komen veel berichten met erboven een stukje tekst en verder alleen maar foto’s. Ze zeggen zelf dat het hun online dagboek is. Maar het is zeker de moeite waard om even te bekijken!

Luna’s Lovely World

Van Luna’s blog word ik vooral heel vrolijk. Haar blog is erg duidelijk maar toch heel mooi. Ze veranderd haar lay-out best wel vaak en altijd vind ik het mooi. (Maar dat ligt natuurlijk meer aan mijn smaak.) Op Luna’s Lovely World blogt Luna over fashion, persoonlijke dingen, lifestyle berichten en nog veel meer. O, en Luna is nu 14 jaar.

My Lifestyle Diary

Hier blogt Nina, ze is Nederlands maar ze blogt in het Engels. Er komen heel veel super leuke vintage outfits voorbij. De foto’s zijn heel leuk en vaak ook heel erg vrolijk. Als je van lifestyle en vintage houd zou ik zeker een kijkje op haar blog nemen!

Vintage Doll Risa

En als laatste Clarissa, op haar blog laat ze heel veel vintage kleding zien. Ze studeert in Londen op het College of Fashion. En ze heeft een leuke stijl. Haar blog is een echt fashion blog. Als je van fashion houd moet je vooral even hier kijken!

Dan was dit mijn artikel. Sorry dat er geen foto’s bij zaten maar. Ik heb ook dit artikel een beetje last minute gedaan omdat ik de hele week bezig was met mijn kamer te verven. Dus vanaf volgende week gaat het hopelijk allemaal wat meer gepland.

Lief,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s