Fashion Blogs♥

Fashionlarge

Bron

Heeeeey,

Ik heb drie leuke blogs gevonden die ik graag met jullie wil delen. Ik vind deze blogs vooral leuk door de fashion. So, Lets Get Started!

Blog 1: Framboise Fashion

Framboise Fashion

14700655902_3b432d21d8_o

Deze overzichtelijke, maar toch mooie blog is van Sara Mikaela. Sara blogt over verschillende dingen, maar je ziet vooral veel outfits. Ze woont in Londen, maar is Deens en Australisch. (Haar blog is dus ook in het Engels) Haar blog brengt mij echt een beetje in een rustige sfeer.  O, en de foto’s op haar blog zijn echt heel mooi!

Blog: 2 Style Bubble

Style Bubblesb_logo

Dit is het blog van Susanna Lau, ook wel Susie Bubble genoemd. Ze heeft een hele leuke, kleurrijke eigen style. Ik weet dat niet iedereen van zo’n style houd. Maar je als je van veel kleur, glitters en printjes houd is dit waarschijnlijk echt een blog waar je eens een kijkje moet nemen. De naam van Susanna’s blog komt van Susie Bubble, een vriendin van haar is begonnen haar zo te noemen. Later kwamen er meer mensen die Susanna, Susie Bubble noemen. Omdat ze altijd in haar eigen wereldje leeft. Een bubble dus, hier komt de naam style bubble vandaan. Dus neem een kijkje op Susie’s blog!

Blog 3: Lovely By Lucy

Lovely By Lucy

logo-lovely-by-lucy

En de laatste is: Lovely by Lucy,Lucy blogt hier vooral over haar eigen style, die best wel stoer is. Er zitten hele comfy  en oversized kleren tussen maar ook rokjes en shorts. Ze komt uit Nederland maar haar blog is in het Engels. De lay-out is overzichtelijk, maar het past wel bij haar kledingstijl. Er komen vooral outfits voorbij die je snel zelf zou dragen. Je kunt er veel leuke kledingstukken vinden. Dus als je voor een wat  meer stoere kant bent, zoek Lucy’s blog eens op!

Dat was het dan 🙂

Liefs,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s