Bla, bla, bla♥

Persoonlijk

Helloooww,

Ik ga vandaag gewoon schrijven over waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben. Dus als je van foto’s houd en niet van lezen, sorry :).

De laatste tijd luister ik heel veel naar I’ll be home van Meghan Trainor :). Ik weet het, het is een kerstliedje. Maar ik hoorde hem laatst toen ik naar oude instagram filmpjes keek (niet van mij). Herkennen jullie het dat als je een liedje van iemand leuk vind dat je dan opeens alles geweldig vind? Nou, dat had ik dus vorige week woensdag. Ik hoorde I’ll be home en zocht op van wie het was. Ik kende Meghan Trainor natuurlijk al van All about that bass. Maar ik had nooit verder gekeken naar andere muziek van haar. Ik kwam er achter dat ze echt een hele mooie stem heeft, vooral als ze akoestisch zingt. Zoek het eens op! Nadat ik I’ll be home 100 keer geluisterd had ben ik dus gaan kijken naar andere liedjes. Zo kwam ik op allemaal covers van verschillende bekende zangers en zangeressen. Uiteindelijk heb ik dus de hele dag keihard zitten mee zingen :). 

Een ander ding dat ik jullie echt even moet vertellen. Ik ben helemaal verliefd op kaneelbroodjes. Mijn moeder had gisteren een hele bak vol kaneelbroodjes gemaakt, en nu (de dag erna) is alles op. Ik begon met 1 broodje in de ochtend en na een paar minuten was de bak al een stuk leger. Die middag heb ik er ook nog een paar op en vanochtend waren er nog maar 4 over. Oops. (Mijn moeder heeft er ook een paar op hoor, het is niet allemaal mijn schuld).

In de zomer van 2014 had ik de tip gekregen om WhereToGetIt te downloaden. Ze vertelde dat het een app was waar je foto’s kon uploaden van kleren. Deze foto’s kwamen dan bijvoorbeeld van Tumblr ,WeHeartIt of een foto van een celebrity. Je zet er dan bij welk kledingstuk je wilt en dan kunnen andere mensen op de app jou vertellen waar je het kan kopen. Laatst zag ik hele leuke schoenen op WeHeartIt, maar er stond niet bij waar ze vandaan kwamen. Ik dacht aan de app die ik in de tussentijd nooit meer had gebruikt (en trouwens ook had verwijderd). Ik zocht Wheretogetit op, op mijn computer en al snel herkende ik het logo. Ik probeerde met mijn e-mail adres en wat verschillende wachtwoorden op mijn account te komen. En na een tijdje lukte dat ook, ik plaatste de foto van de schoenen en wachtte op antwoord. Na een half uur had ik al veel likes van mensen die de schoenen ook wilden. En vlak daarna kwam er ook een tip binnen. Ik klikte op de link en zag dat ze van JC Penny kwamen. Helaas waren ze al heel lang niet meer in de verkoop dus ik had er uiteindelijk weinig aan. Maar ik vind het idee van deze site zo leuk dat ik het met jullie wil delen. Je kunt hem zowel downloaden als app (ik heb een android maar het kan denk ik ook op apple) en je kunt het ook gewoon op de computer doen, als je hier klikt kom je bij de site. (Maar let wel op, het kan ook heel verslavend zijn om tips voor andere mensen te zoeken ;).)

Wow, ik heb al weer veel geschreven! Eerlijk gezegd vond ik het heel fijn om even zonder al te veel moeite lekker te schrijven. Maar vonden jullie het ook wat? Of moet ik dit maar nooit meer doen. Laat het me even weten!

Liefs,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s