My first photo’s ♥

Persoonlijk

IMG_0599

Happy may?!

Ik wil eerst even vertellen dat ik mijn keuze heb gemaakt (zie Keuzes?!). Ik ga naar de andere school. Nadat 1 van mijn vriendinnen mijn blogpost had gelezen hebben we samen een lijst met voor en nadelen gemaakt. Daaruit kwamen meer voordelen voor de nieuwe school. En ik heb ook nog eens heel goed na gedacht. Uiteindelijk heb ik het formulier ingevuld en ingeleverd. Ik kan nog terug maar dan is de kans op een plekje in VWO vrij klein.

Oké, nu over naar het onderwerp. Zoals jullie wel weten heb ik begin april een spiegelreflexcamera gekocht. Ik zou graag mijn eerste foto’s die ik heb gemaakt delen met jullie.

IMG_0017

Dit was op de eerste dag dat ik de camera had, ik had zo’n beetje alles in mijn kamer gefotografeerd. Deze foto was een van de weinige die goed gefocust was en voor een eerste foto vind ik het best goed gelukt :). (Het is trouwens mijn pennyboard die in mijn kamer op een tafeltje staat en daar achter staan wat boeken. Looking for alaska lag op mijn pennyboard omdat ik die aan het lezen was.)

IMG_0058

Numero dos, dit is een knuffeltje die ik al heb sinds mijn geboorte. Hij heet: Paardje. Ik slaap er onderhand niet meer mee maar ik heb hem nog steeds op mijn bank liggen met een paar andere knuffels die ik al heel lang heb. Naast een foto van ‘paardje’ maken was het ook de bedoeling om mijn kerstlichtjes in de achtergrond te krijgen. Omdat ik dat een heel leuk effect vond geven.

IMG_0077

En dit uuh… zijn mijn voeten.. Ik heb er verder niet zo veel over te zeggen. Behalve dat het mijn kamer heel erg goed weergeeft. Er is veel kleur te vinden in mijn kamer :).

IMG_0296

IMG_0178

Deze twee foto’s zijn gemaakt op dag twee. De zon scheen toen heel erg en ik was nog steeds aan het experimenteren met mijn camera (nu nog steeds hoor).

IMG_1002

IMG_1006

Dit was de avond dat ik mijn winter/herfst kleren van mijn kledingrekken af ging halen en de zomer kleren ging ophangen. Believe me or not, mijn winterkleren waren kleurrijker dan mijn zomerkleren. Beetje jammer wel, maar dat betekend wel dat ik moet gaan shoppen voor kleurrijke kleren :p.

Dit was het :),

Vinden jullie het leuk als ik weer een music at the moment doe?

Liefs,

Janice

5 gedachtes over “My first photo’s ♥

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s