Shoplog Utrecht ♥

Fashion, Persoonlijk

IMG_2162

Hey,

Sorry, dat er gisteren geen bericht was. Ik had al getweet dat er niks zou komen vanwege een huiswerkopdracht waar we met zijn alle veel te laat aan begonnen waren. Het is moest gisteren ingeleverd worden dus ik was nog druk aan het werk en ik moest ook nog naar dansles. Ik had dus praktisch geen tijd.

Maar nu wel, dus voor vandaag heb ik een shoplog. Ik ben vandaag naar Utrecht geweest en ik heb verrassend veel gekocht. Het was namelijk niet echt de bedoeling om wat te kopen. Want ik heb vorige maand al heel wat gekocht. Maar ik zag te veel dingen die ik per se moest hebben dus daarom een shoplog!

Action

Ja,ja ik begon bij de Action. Ik heb daar twee niet zo belangrijke dingen maar toch wel belangrijke dingen gekocht. (Dat was een hele rare zin).

Mijn wiskunde schrift is vol dus ik heb een wiskunde schrift gekocht en twee pakjes met 4 kussenslopen. De kussens op mijn bank zijn nog steeds rood gekleurd en ik heb inmiddels een blauw met paarse kamer dus dat staat heel raar. Daarom heb ik vier kussenslopen gekocht voor de kussen op mijn bank.

IMG_2056 IMG_2062

Bodyshop

Bij de Bodyshop heb ik body butter en reinigingsdoekjes gekocht. De body butter heeft Fuji Green Tea geur. Ik ben niet zo goed in geuren beschrijven maar het is een hele frisse geur. De body butter die ik heb gekocht is een mini maar er is ook een grotere van. De mini kostte €6,- en de grote body butter kost €13,- .

De reinigingsdoekje bevatten tea tree olie. En dat zit in alle producten die ik gebruik om mijn gezicht schoon te maken. Ik heb al eens eerder een tea tree product van de bodyshop gekocht. En dat bevalt me heel erg. We zullen zien of dit me ook bevalt. Er zitten 25 doekjes in het pakje en de doekjes zijn best groot. De reinigingsdoekjes zijn €6,-.

IMG_2058

H&M

Het was zoals ik al had gezegd helemaal niet de bedoeling dat ik iets zou kopen. En het was al helemaal niet de bedoeling dat ik kleding zou kopen. Maar ja, als ik iets leuks zie moet ik het hebben.. Omdat ik nog een waardebon van de H&M had zijn we daar even gaan kijken. Maar toen we gingen afrekenen bleek de waardebon alleen geldig te zijn in België (ik had hem in Antwerpen gekregen). Dus de volle prijs moest betaald worden, €15,- voor deze playsuit.

Playsuit collage 1 playsuit collage 2

HEMA

Als laatste heb ik bij de HEMA nog twee dingen gekocht. Een klein notitieboekje, waarin ik elke dag schrijf. Ik had er al 1 in het oranje maar die is bijna vol dus er moest hoognodig een nieuwe aangeschaft worden. Ik schrijf er elke dag een quote in en op de achterkant van het blaadje schrijf ik wat ik ongeveer heb gedaan die dag. Ik ben trots op mijzelf dat ik het tot nu toe al het hele jaar heb volgehouden. Anyways, ik heb hem nu gekocht in het roze, €1,95.

IMG_2072 IMG_2078

Het laatste wat ik heb gekocht is eyeliner. En laat ik het er even bij zeggen dat dit de eerste keer is dat ik eyeliner koop en het ook de eerste keer is dat ik het bij mijzelf op doe. Ik heb hem bij de HEMA gekocht omdat ik

1. Niet zeker weet of ik het wel vaak ga gebruiken.

2. Niet zeker weet of het me wel staat.

En 3. Ik het nou ook weer niet zo serieus neem dat ik er heel veel aan wil uitgeven.

Het is een eyeliner ‘stift’ en er staat bij dat hij soft is? Ik weet niet precies wat je met een harde eyeliner zou moeten, maar oké. De eyeliner was €3,50.

IMG_2080 IMG_2089

Oké don’t judge me maar dit was mijn eerste poging.

IMG_2114 IMG_2115

(Ik heb geen mascara op, dus het ziet er sowieso iets anders uit.)

Het was veel moeilijker dan ik had verwacht, maar ik denk dat het met veel tutorials kijken en veel oefenen ooit wel gaat lukken. Ik vind het in ieder geval wel heel leuk om te doen (dat is eigenlijk de grootste reden dat ik de make-up gebruik die ik gebruik.). Als ik er goed in ben geworden zal je me waarschijnlijk wel eens eyeliner zien dragen.

Goed, dat was de shoplog en dan wil ik nog even wat vertellen over mijn schoolkeuze. Een tijdje geleden had ik een bericht geplaatst genaamd Keuzes?!. Daarin vertelde ik over dat ik me niet helemaal op mijn plek voel op mijn middelbare school en dat ik er sterk over zat te denken om naar een andere school te gaan. Daarna heb ik ook al een keer gemeld dat ik had gekozen voor de andere school en dat ik nu maar moest wachten tot ik aangenomen werd. Ik weet nu al iets meer, ik ben ingeschreven op VWO niveau en in juni hoor ik of ik ben aangenomen.

Ik ben trots op je als je helemaal tot hier hebt gelezen, want het was een lang bericht. Ondanks dat hoop ik dat je het leuk vond om te lezen en tot volgende week!

Liefs,,

Janice

Een gedachte over “Shoplog Utrecht ♥

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s