Music at the moment #4 ♥

Persoonlijk 

IMG_2941

HEYYYY,

Oké, waarschijnlijk heb je dit al 100000 keer gelezen op andere blogs maar…. Mijn toetsweek begint morgen en ik hoor eigenlijk te leren. Maar de badass die ik ben heeft daar geen zin in :). Dus hier komt nummer vier van music at the moment

Voor de verandering zit er geen Shawn Mendes tussen. (Dat betekent niet dat ik niet meer naar zijn muziek luister, maar twee keer dezelfde liedjes noemen leek me niet zo’n goed idee.)

Little do you know – Alex & Sierra

Ik hoorde dit liedje voor het eerst in een cover. Ik kende het liedje daardoor dus al uit mijn hoofd voordat ik het origineel hoorde. Toen ik het origineel vond kwam ik erachter dat die nog veel leuker was dan de cover. Na een beetje naar andere muziek van Alex & Sierra geluisterd te hebben kwam ik erachter dat ze bekend zijn van X Factor USA. Best wel grappig, want de mensen die in Nederland meedoen met X Factor winnen en worden daarna meteen weer vergeten. (Bestaat X Factor nog in Nederland

Nobody love – (Accapella cover) Mahogany LOX

Dit is een cover van het liedje van Tori Kelly. Eerlijk gezegd vind ik deze versie een stuk leuker, (heeft ook met Mahogany te maken 🙂 ). De cover was een Pitch Perfect accapella challenge, Bea Miller en Alli Simpson hebben hem ook gedaan. De bedoeling was dat ze een cover van een liedje maakten en dat die helemaal accapella was. Ik vind dat deze (en die van Bea Miller) heel erg leuk zijn.

Samson – Regina Spektor

Naast dat ik Regina Spektor’s stem heel mooi vind heeft dit liedje ook een hele mooie tekst. Er zijn wel meerdere liedjes van Regina Spektor die ik echt heel leuk vind zoals “On the radio”. De video’s zijn nogal oud en om eerlijk te zijn heb ik er nog nooit één gekeken. Ik ken de liedjes vooral van covers. Misschien moet ik maar eens een video gaan kijken.

Love me harder – (Cover) Megan DeAngelis & Alex Aiono

Dit is een cover van het liedje van Arianna Grande en TheWeeknd. Ik wist alleen van Alex dat hij kon zingen maar toen vond ik ook video’s van Meg. Ik heb verder vrij weinig te zeggen over dit liedje 🙂 . Ik vind het gewoon leuk.

A Piece of me – (Album) Jacob Whitesides

Als laatste het album van Jacob Whitesides. Ik vind eigenlijk het hele album heel leuk, de liedjes zitten vrijwel de hele dag in mijn hoofd. En naast zijn album zijn er ook heel veel covers die hij heeft gedaan. Ik ben helemaal verliefd op zijn stem :). (Alleen wel een beetje te laat, want hij is net in Nederland geweest).

Dat was het al weer, ik denk dat ik nu toch maar ga leren anders heb ik morgen een probleem met Spaans. Ik moet gesprekjes leren maar het is niet helemaal duidelijk welke ik moet leren dus dat word vast leuk.

Challaasss,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s