It was ma birthday ♥

Persoonlijk

IMG_3756

IK BEN 14!!!!

Hey whatsup hello,

Ik was 28 juli jarig, dat is nu al best wel lang geleden but WE DONT CAAAREEEE. Ondanks dat het zo lang geleden is wil ik toch graag laten zien wat ik heb gekregen.

*Disclaimer: ik wil niet opscheppen over wat ik heb gekregen, ik vind het gewoon leuk om te laten zien.*

Sorry dat de foto’s zo donker zijn, ik kwam er pas achter toen ik ze om mijn laptop zette. En ik had geen tijd om nieuwe te maken.

Verzorgingsproducten

IMG_3718

Ik begin even met de verzorgingsproducten. Ik heb twee bodylotions gekregen (de grote roze tube en de kleine paarse), ze ruiken beide echt heel lekker. De roze komt uit een ‘lijn’ van de HEMA waarvan ik ook een maskertje heb gehad. Dan heb ik twee Lush producten van mijn zus gekregen. Whoosh is een shower jelly, ik kan niet helemaal uit leggen wat het is maar het ziet er uit als een uuh… jelly? Je gebruikt hem als shampoo en je kan hem ook voor je haar gebruiken. Het andere product van Lush is een soort klei, ik kan hier niet zo veel over vertellen omdat ik het nog niet heb gebruikt maar hij ruikt super lekker. Ook heb ik handcrème en reinigingsdoekjes gekregen, die spreken denk ik wel voor zich.

Categorie waarvoor ik geen naam kan verzinnen.

IMG_3721

Dit is een sleutelhanger met een flamingo erop. Deze is niet alleen leuk maar ook handig, ik heb heel veel sleutelhangers aan mijn sleutels zitten omdat ik ze anders kwijt raak. Extra sleutelhangers zijn altijd welkom. Naast de sleutelhanger ligt een armbandje. Je ziet het niet heel goed maar er zitten twee hangertjes aan, een sterretje en een hartje. Ik draag niet zo vaak sieraden maar ik denk dat ik daar nu maar mee moet gaan beginnen :).

Categorie met 1 ding.
IMG_3731

Ja, ik weet dat de namen van mijn categorieën heel mooi zijn. Ik heb deze oortjes gekregen van Luna, ze kwamen precies op tijd :p. Ik had namelijk oortjes maar die vonden het leuk om zomaar door midden te breken. Deze vorm van oortjes vind ik veel fijner dan apple oortjes, terwijl veel mensen het juist andersom hebben. Maar bij mij blijven apple oortjes nauwelijks/niet zitten. Dit soort oortjes vind ik veel fijner.

Food
IMG_3738

ETEEENNN! Ik heb een milka reep gekregen en een mason-jar-glas (ja die naam heb ik net verzonnen) met tumtums. Volgens mij heeft Annelieke de mason-jar gekocht zonder de snoepjes er in maar ik vind het wel heel schattig staan met de snoepjes er in.

Notebook- en washitape categorie
IMG_3742

Je maakt mij heel blij met beide, ik schrijf vrijwel alles op wat ik denk en daar heb ik notitieboekjes en schriften voor nodig. In mijn nachtkastje zit een hele la vol met boekjes en rondom mijn bed en op mijn bureau liggen er ook genoeg. Een nieuw notitieboekje met super schattige print is altijd welkom. En dan de washitape, nog zoiets waar er een verzameling van op mijn bureau ligt. Alleen deze verzameling begon op te raken. Waarschijnlijk gaat er veel van deze tape op aan mijn schoolspullen.

Decoratie 
IMG_3745

IMG_3747

Dit heb ik allemaal gekregen van Noëlle, alles past heel goed bij mijn kamer. Aangezien die blauw, wit en paars is. En zonder dat ze het wist heeft ze mij mijn eerste eigen kaars gegeven :p. Gelukkig is het plantje in het midden nep want ik ben slecht in planten verzorgen. En dan het fotolijstje, als je naar de foto kijkt zie je dat ik boxbraids in heb. Dit was niet helemaal verlopen volgens plan en daarom zijn ze er nu al weer uit (komt nog wel een blogpost over). Anyways, de foto is wel heel leuk en staat nu op nachtkastje, voor de rest moet ik nog even een plekje zoeken.

Tasjes
IMG_3749

Ja, ik heb een categorie gemaakt voor de tasjes. Ik vond dat ze ook aandacht verdienen omdat ze er zo schattig uit zien. Het is altijd leuk om je cadeautjes te krijgen in zo’n tasje. Ookal doe ik het zelf nooit. Ik heb een hele verzameling tasjes nu, maar ik doe er nooit wat mee.

Cameraspullen
IMG_3753

Als laatste mijn statief en cameratas!!! Deze wilde ik al heel lang, deels omdat ik mijn camera mee wilde nemen op vakantie. Dat gaat makkelijker met een cameratas en nu kan ik mijn camera ook makkelijker mee nemen als ik ergens anders heen ga. En met mijn statief kan ik makkelijker filmen en foto’s maken in mijn eentje. Ik ben met beide heeeeel erg blij.

En dan was dit het, ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Byebyebye,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s