Mask of Magnaminty (pp)

IMG_5618

Wie heb ik aan de lijn, hallooo halloo,

Oké, deze begroeting staat wel echt in mijn top 3 slechtste begroetingen. I’m sorry!

Ik had gezegd dat ik nog een post over het Lush masker dat ik heb gekocht zou plaatsen. Dus hier is ie.

Laten we even beginnen met de basisinformatie:

Prijs: 125g = €8,60

315g = €16,25

Ingrediënten: 

IMG_5632

Bentiniet Gel (Bentonite Gel), Kaoline (Kaolin), Honing (Honey), Talkpoeder (Talc), Gemalen Adukibonen (Phaseolus angularis), Glycerine, Teunisbloemo olie (Oenothera biennis), Pepermunt olie (Mentha piperita), Afrikaans Goudsbloemwater (Tagetes erecta), Vanille Absolute (Vanilla planifolia), *Limonene, Parfum (Perfume), Chlorofyl (CI 75810), Methylparabeen (Methylparaben)

Mijn moeder zou zeggen: “Goede woorden voor scrabble!”, ik daarentegen zeg: “Wat the hell heb ik net opgeschreven?!”

Maar goed, als laatste moet ik jullie ook nog even vertellen wat het product belooft te doen.

Dit pepermunt masker vecht keihard tegen een onzuivere huid met puistjes. Voor je het weet is je velletje weer in topconditie!

Oké, dus dit masker maakt mijn huid in een korte tijd vrijwel flawless? Veel mensen zijn er enthousiast over, hopelijk kan ik er straks ook enthousiast over zijn.

Je kunt het masker gemiddeld 2 á 3 keer per week gebruiken. Dat is wat ik dus ook heb gedaan, ik heb het masker deze week en vorige week drie keer gebruikt. Ik kan dus geen super goede beoordeling geven omdat het nog niet zo lang is maar ik zal mijn best doen.

Zo ziet het masker er uit:

IMG_5626

Hoe gebruik je het masker?

Stap 1:  zoek een video die vijf tot tien minuten duurt, want zo lang moet je masker ongeveer op je huid blijven. (Je kan ook gewoon een alarm zetten hoor!)

KD4JDT

Stap 2: Als je dat hebt gedaan moet je het masker natuurlijk aanbrengen. Dit is de hoeveelheid die ik heb gebruikt, maar je kan zeker wat meer doen. Niet te zuinig doen met het masker. Op de verpakking staat dat je een royale laag moet aanbrengen.

IMG_5633

IMG_5643 IMG_5648

Stap 3:  Zet je video/ alarm aan en relax (of niet, je kunt ook een hele dance party houden).

Stap 4:  Na ongeveer tien minuten moet je je masker er afhalen. Het zal nu hard zijn, of in ieder geval een beetje opgedroogd zijn. Haal het er niet met een washandje af maar met je handen, ik doe het meestal in de douche zodat alles er af gaat. Masseer het er af met lauw warm water.

Stap 5: Kijk in de spiegel, voel aan je gezicht. Laat je familie aan je gezicht voelen, want het is zacht!

Werkt het?

Ik heb het masker nu twee weken gebruikt, maar ik ben een beetje een vergeetachtig persoon. Ik heb het masker in deze twee weken drie keer gebruikt. Maar ik heb wel verschil gemerkt. De ‘grote’ puistjes zijn over het algemeen een stuk minder geworden en de puistjes die al klein waren zijn nu hele kleine bobbeltjes. Sommige zijn rood maar het is een stuk minder dan eerst. Bij mij heeft het tot nu toe dus gewerkt. Alleen heb ik het wel tegelijk met herbalism facewash gebruikt dus die twee samen hebben dit effect op mijn huid gehad.

Project Pimple update

Ik moet over een half uur in de trein naar mijn oma zitten dus ik heb geen tijd meer om foto’s van mijn huid te maken maar ik had gister wel wat foto’s met vriendinnen gemaakt. Daarbij waren een paar rare van vrij dichtbij dus daarvan laat ik er wel een zien. (De eerste foto is van twee weken geleden).

IMG_5553IMG_6367hh

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s