Sinterklaas 2015

 

IMG_6894.JPG

Heyhey,

Eindelijk weer een normaal bericht, ik hoop dat jullie de liedjes die langskomen een beetje leuk vinden. Ik had zaterdag vertelt dat ik het te druk had met sinterklaas om een bericht te schrijven. Aangezien sinterklaas nu voorbij is kan ik mooi even mijn cadeautjes laten zien.

Disclaimer: Ik doe dit niet om op te scheppen in wat voor manier dan ook, maar misschien kan je er cadeau ideeën uit halen of iets dergelijks.

Laten we eens beginnen met de surprise, mijn moeder had mij getrokken en ik had mijn moeder. Zij had voor mij een school gemaakt omdat ik, zoals je misschien wel weet, naar een andere school ben gegaan. Ik heb geen foto van de surprise gemaakt maar wat er in zat komt nog langs.

Eten

Natuurlijk moest er eten tussen mijn cadeautjes zitten. Bovenin zie je twee chocoladeletters, de J was duidelijk al uitverkocht :). Rechts liggen 5 Milka repen die ik heb gekregen bij het sinterklaas vieren met vrienden, ik had gezegd dat ik eten wou. Ik had er niet bij nagedacht dat we 10,- euro uit moesten geven. Ik kreeg dus 5 Milka repen, twee zakken chocolade pepernoten (al opgegeten voor dat ik de foto’s kon maken) en een chocolade letter. Links onderin zie je nog een marsepeinen zwarte Piet en bij de Milka repen ligt ook nog een Reeses chocoladebar, daar heb ik er ook 4 van gekregen in mijn surprise. Niet verbaasd zijn als ik wat ben aangekomen aan het einde van December.

Boeken

IMG_6863IMG_6864

Allereerst, BINGE. Ik had gevraagd om Binge en nog wat andere boeken die ik op mijn boeken-wishlist heb staan. Ik was heel blij toen ik de snoeppapiertjes onder het inpakpapier vandaan zag komen. Het boek is geschreven door Tyler Oakley, een Amerikaanse youtuber die jullie vast allemaal wel kennen. Het tweede boek is meer een doe-boek, jullie kennen Wreck This Journal vast wel. Die is ook gemaakt door Keri Smith. In dit boek is het alleen niet de bedoeling om het boek kapot te maken. Het is de bedoeling dat je de wereld op een andere manier gaat zien, maar wel door rare opdrachten te doen. Dit is wat er op de achterkant staat:

WAARSCHUWING

Aan ieder die dit boek heeft opgepakt: als je meent dat je niet in staat bent om je verbeelding te gebruiken, leg dit boek onmiddellijk terug. Het is niet voor jou. In dit boek zal je gevraagd worden om… je ongeloof los te laten, dingen te doen waardoor je je een beetje vreemd kunt gaan voelen, naar de wereld te kijken op andere manieren, regelmatig experimenten uit te voeren en objecten als levende voorwerpen te beschouwen.

Het enige wat ik kan zeggen is: ik ben benieuwd.

Decoratie

IMG_6861

IMG_6844.JPGJa, ik heb net als vorig jaar weer gevraagd om kerstlichtjes en fotolijstjes. Want ik ben nog steeds bezig met het oneindige veranderen van hoe mijn kamer er uit ziet.

Verzorgingsproducten

IMG_6854IMG_6851

Herinneren jullie de krokodil nog?  Het is zo’n krokodil met douchegel er in, ik weet dat het voor kleine kinderen is maar ja. Ik vind, net als mijn oma die het aan mij gaf, dat je er niet te oud voor kan zijn. Vroeger had ik ze altijd in bad, als de douchegel uit het dier was speelde ik er mee in bad. Ik ga hem niet in bad gebruiken omdat we 1. geen bad hebben en 2. speel ik liever niet met krokodillen in bad. Het doosje naast de krokodil heeft een handdoekje, veil, nagelknipper en voetencrème. Dan is het Mademoiselle Macaron masker van Dr. van der Hoog er weer bij. Altijd leuk! En als laatste Tea Tree Toner Water van Lush. Gekregen van mijn zus, het is een soort spray met tea tree voor je gezicht. Het belooft bacteriën die puistjes veroorzaken te verwijderen van je gezicht. Je sprayed het op je gezicht of je sprayed het op een watje. Het werkt verfrissend en je kunt het ieder moment van de dag gebruiken.

Handschoenen

Handschoenen!! Ik gebruik die van mijn moeder elke dag naar school, omdat ze zo warm zijn. Nu heb ik mijn eigen. Ze lijken niet zo warm als je ze zo ziet maar er zit fleece aan de binnenkant waardoor ze wel heel warm zijn. Ik heb ze vandaag aan gedaan maar ik moest ze vanochtend uit doen op de fiets omdat het te warm was. Ze werken in ieder geval!

 

3 Random dingen

IMG_6871IMG_6866IMG_6867

T-shirt transfer papier, want (again) ik wil mijn kussen in mijn kamer ook veranderen. Ik heb witte kussenslopen en ik wil daarop plaatjes strijken. Ik heb dit al een keer eerder gedaan met twee kussens op mijn bed, daar heb ik twee gesloten ogen op gemaakt. Als tweede heb ik een ketting van mijn oma gekregen, de gouden stukjes deden me een beetje aan de wereld denken. De ketting zelf is verder helemaal goud en de hanger hangt niet zo heel laag. Als laatste heb ik foto papier, zodat ik foto’s kan uitprinten en in de fotolijstjes kan doen. Het fotopapier zat ook bij mijn surprise.

Dat was het dan, het was een vrij lang bericht haha. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en dan zeg ik

AJUUSSS,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s