Mijn schoenen

IMG_7853.JPG

Heeeeee,

De eerste week school is weer voorbij hoor. Ik vond het best wel snel gaan, al had ik helemaal geen plezier er in. We begonnen vrij rustig, maandag had ik studiedag en dinsdag is nooit zo’n erge dag. Woensdag kwam de eerste toets aan zetten: Nederlands. Woordenschat, iets wat ik niet zo moeilijk vind. En vrijdag moest ik een economie marketingproject inleveren met enquêtes die we voor de vakantie al af hadden moeten nemen.

Oké, genoeg schooltalk. Ik ben hier om mijn (SUPER GROTE) schoenen stash te laten zien. Ik ben geen schoenen-gek en heb dus ook niet een berg vol schoenen in mijn kamer liggen. De hoeveelheid schoenen die ik heb past nog makkelijk beneden in de gang. Hoewel het er dus niet zo veel zijn, is het meer dan ik ooit heb gehad. Doordat mijn schoenmaat nu al 3 jaar 36 is is het een stuk makkelijker om schoenen lang te houden.

IMG_7666

Nadat ik naar beneden was gegaan om mijn schoenen te pakken maakte ik een achtergrond, stal ik de lichtjes van de, toen nog niet helemaal lege, kerstboom. En ik pakte de ladder uit de garage. Tijd om foto’s te maken!

Invito Boots

IMG_7800

Laten we eens beginnen met mijn oude, oude, hele oude laarsjes van Invito. De schoenen die ik het meest aan heb en heb gehad. Rechts boven aan de schoen kun je het krant-printje nog een beetje zien zitten. Dit zat eerst op de hele zijkant maar is er afgesleten. Er zitten sporen op van ongeveer alle activiteiten die ik de afgelopen drie jaar heb gedaan.

17287356_01

We praten over deze schoenen….

IMG_7677IMG_7690

De veters zijn bijna kapot, maar hé dat ziet er best cool uit.

IMG_7689

De groene verf aan de zijkant van de rechterschoen is van het action-painting op school. We hadden een opdracht en moesten verf op een enorm vel spetteren. Bij mij ging dat iets minder goed, mijn broek was neon roze en de neon groene spetters waren zelfs op de trappers van mijn fiets nog te vinden. Mijn schoenen worden trouwens ook gebruikt om pennen te testen. Gek genoeg gebeurd dit allemaal op de rechterschoen (dat zwarte daar is een hartje). De linkerschoen is vooral bedekt in modder dat er op kamp in Terschelling en brugklaskamp op is gekomen.

Ombre Vans

IMG_7833

Pfff, hoe vaak zijn deze al voorbij gekomen?? Dit zijn mijn eerste Vans, ik heb ze zo’n 3 jaar geleden gekocht in Parijs. En ik moet zeggen dat het me echt nog meevalt hoe ze er uit zien. Naast de zandsporen aan de voorkant en de gele kleur aan de zijkant (beide veroorzaakt door een spontane zand-hardloop actie) zien ze er nog best goed uit.IMG_7683IMG_7684

Rode Boots (Dr. Martens remake) IMG_7771

Deze laarsjes heeft mijn moeder vorige Koningsdag gevonden in Utrecht. Ik was in het dorp met vrienden toen ik een foto van deze schoenen binnen kreeg. ‘Het is wel maat 37’ stond er bij. Het kon me allemaal niet echt schelen welke maat ze waren en naar de prijs had ik al helemaal niet gevraagd. (Ze waren maar €5,- .) Ik wou al heel lang Dr. Martens, maar hier was ik ook meer dan tevreden mee. IMG_7701IMG_7696IMG_7703

Er zit aan beide neuzen wel een rare vouw die er niet uit gaat, maar daar kan ik wel mee leven.

Bloemen VansIMG_7843

Ik sta op mijn tenen, daarom zitten er rare kreukels in de schoenen.Dit is mijn tweede paar Vans. Ik kan me niet echt herinneren waar ik ze heb gekocht maar ik kan me wel herinneren dat ze een beetje te groot waren toen ik ze kocht. Daar kwam ik pas achter toen ik ze thuis nog eens aan trok. Iets wat ik nooit tegen mijn moeder heb gezegd trouwens. Ze zijn nu nog steeds een beetje wijd maar ze vallen niet uit ofzo. Ze zitten nu prima.

IMG_7686IMG_7687

Bloemen BootsIMG_7786

Deze laarsjes heb ik voor €2,- bij de Ijhallen gekocht. Jep, ik hou van tweedehands schoenen kopen. Ze zijn een beetje gerafeld aan de bovenkant, ik weet niet of dit komt doordat ze oud zijn of dat het gewoon hoort. Maar ik vind het juist wel een leuk effect geven. De neus is trouwens ook een beetje gebogen, dus als ik ze aan heb lijkt het soms een beetje alsof ik mijn tenen de hele tijd omhoog hou. Ondanks dat vind ik ze echt heel leuk, vooral bij een zwarte legging of zwarte broek.

IMG_7691IMG_7693

Panter BootsIMG_7743

De laatste alweer! Deze laarsjes heb ik deze kerstvakantie gekocht bij de Forever 21. Ze waren maar €14,- als ik het goed heb. Daarvoor wou ik ze wel kopen. Ik heb ze nog niet aan gehad maar ik vond ze wel schattig. Het zijn meer ‘grappige’ schoenen dan schoenen die ik heb gekocht om dagelijks aan te doen. IMG_7713IMG_7707IMG_7711

Zo, dat was het alweer. Nu ga ik mijn One Direction muziek weer uit zetten en verder met Vampire Diaries kijken. Ik ben er net mee begonnen, ik was al eens eerder begonnen maar ik vond het niet zo leuk. Nu heeft mijn vriendin mij gedwongen en begin ik het steeds leuker te vinden. Oh, en de One Direction muziek is ook wat nieuws. Ik vind het nieuwe album echt heel leuk. Ik heb dit jaar meer naar One Direction geluisterd dan Shawn Mendes…

Liefs,

Janice

 

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s