Liebster award

liebster2

Hey whatsupp hello,

Twee dagen geleden werd ik ‘genomineerd’ voor de Liebster award, door Lauranne van  Fashion Academicus. (Bedankt daarvoor!) Het is eigenlijk een TAG, om kleine blogs wat meer aandacht te geven.Er zitten wat regels aan vast:

Bedank degene die jou heeft genomineerd
Beantwoord de vragen die degene die jou nomineerde voor jou bedacht heeft
Nomineer 11 anderen
Bedenk 11 vragen voor de genomineerden
Breng de genomineerden ervan op de hoogte dat ze zijn genomineerd

Maar, we weten allemaal dat ik niet zo van regeltjes houd dus ik ga het een beetje anders doen.

Bedank degene die jou heeft genomineerd
Beantwoord de vragen die degene die jou nomineerde voor jou bedacht heeft
Nomineer andere bloggers
Bedenk 11 vragen voor degene die de Liebster Award ook willen posten

Ik weet dat het doel van de Liebster Award dan een beetje verloren gaat. Want het hele idee was om kleine bloggers aandacht te geven. Maar ik kan echt NIEMAND vinden die hem nog niet heeft gedaan. Als je dit leest en je hebt hem nog niet gedaan en wilt ‘m heel graag doen, je bent hierbij genomineerd.

Goed, laat ik nu maar de vragen van Lauranne gaan beantwoorden.

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik leerde iemand kennen en na wat praten kwam ik erachter dat ze een blog had. Ik had wel eens blogs van ‘bekende’ blogsters gelezen maar nooit echt verder gekeken. Na een kijkje op haar blog te hebben genomen kwam ik erachter dat het helemaal niet zo moeilijk was om zelf te bloggen. Ik had verwacht dat je zelf websites moest kunnen bouwen enzo, daarnaast had ik ook niet gedacht dat ik ideeën zou hebben om over te schrijven. Maar na wat rond gekeken te hebben besloot ik een blogger account aan te maken, binnen 40 minuten stond janicefashion.blogspot.nl online.

Waar heb je het meest schrik van?

Oeh, ik heb hier echt heel lang over na gedacht. En eerlijk gezegd weet ik het antwoord nog steeds niet. Ik denk dieptes? Dat je niet weet wat er onder je zit – zoals op een boot midden op zee.

Wat wil je echt heel graag doen voordat je sterft?

Dat zijn vast heel wat dingen, alleen heb ik er nog nooit echt over na gedacht. Er is niet echt iets waarvan ik altijd al heb gezegd ‘dit wil ik doen voor ik dood ga’. Ik weet het dus niet zo goed.

Als je naar 1 iets in de wereld mocht gaan zou het dan naar een waar of een wie zijn?

Ik denk naar een waar. Als je naar een waar gaat leer je genoeg wie’s  kennen. Waar ik heen zou gaan weet ik niet. Mag je met iemand daarnaartoe gaan? Vast wel, dan zou ik misschien met mijn vriendinnen naar een ander land gaan.

Bij wie kan je altijd terecht als er iets is?

Mijn eerste gedachte was MAMA, maar meteen daarna bedacht ik me dat dat een beetje onzin is. Vroeger was dat zo – en bij sommige mensen zal dat nu nog steeds zo zijn. Ik praat nu vooral met twee van mijn vriendinnen. Ik ken hun sinds de basisschool en ik denk dat zij mij het beste kennen, dus het beste met mij kunnen praten.

Hoelang blog je al?

Ik blog nu (als ik mijn oude blog mee tel) 1 jaar en 11 maanden. En op Jashion.nl blog ik 1 jaar en 5 maanden.

Wat kan je de hele dag maken?

Wat kan ik de hele dag maken? Ik zou zeggen foto’s? Of verhalen? Ik denk verhalen. Ik zou de hele dag kunnen schrijven, over alles wat ik denk. Ja, verhalen. Ik kan makkelijk 24 uur vullen met schrijven.

Hoe stel jij je toekomst voor?

Pff, ik heb echt het gevoel dat ik al deze vragen heel vaag beantwoord. Ik weet nog niet eens wat voor vakkenpakket ik ga kiezen. Aangezien dat belangrijk is voor het kiezen van je studie en je studie belangrijk is voor je baan later, heb ik geen idee. Ik zie mijzelf niet snel iets technisch of economisch doen. Eerder iets creatiefs, zoals grafisch ontwerpen of journalist. Nu kijk ik heel ver in de toekomst, maar over de toekomst dichterbij kan ik wel wat zeggen. Ik stel me voor dat ik langzaam een beetje ga ontdekken wat ik wil doen. Dat ik vooral veel plezier heb, op school. Dat ik langzaam maar zeker ga doen wat ik ECHT leuk vind.

Waar zou je het liefst geboren zijn?

Laten we beginnen met dat ik deze tijd prima vind. Maar als ik iets anders mocht kiezen zou ik voor toekomst kiezen. Verleden lijkt mij ook wel leuk, maar wie weet wat er in de toekomst allemaal is. Misschien is alles wel helemaal elektronisch. Wacht, misschien is alles wel helemaal kapot omdat er een derde wereldoorlog is geweest. Nu weet ik het niet meer zeker, ik denk dat ik 2001 een prima jaar vind.

Wat is je favoriete film?

Het zijn er een paar, het ligt er aan hoe ik mij voel.

 1. If I stay
 2. the Duff
 3. Peter Pan

If I stay voor als ik een zielige, mooie film wil zien. The Duff voor als ik even aan helemaal niks wil denken en gewoon een leuke film wil zien. En Peter Pan voor de old feelings, daar heb ik verder geen reden voor nodig.

Welke blogposts maak je het liefst?

Posts met foto’s die ik heb gemaakt tijdens een wandeling of uitstapje. En outfit posts, daarvan vind ik het foto’s maken, uitzoeken en posten heeel leuk om te doen.

Dat was het dan!

Nu mijn vragen:

 1. Hoelang blog je al?
 2. Wat is je beste eigenschap en welke vind je het minst leuk?
 3. Noem je drie favoriete blogs.
 4. Wat is je favoriete kledingstuk (van jezelf)?
 5. Wat is je favoriete muziek?
 6. Waar voel jij je het meeste thuis?
 7. Naar welke landen ben je al eens geweest?
 8. Waar kan je echt niet zonder?
 9. Waar irriteer jij je heel erg aan?
 10. Wat zijn je hobby’s naast bloggen?
 11. Wat is je favoriete seizoen en waarom?

Dit was het alweer, ik wil Lauranne nog een keer bedanken. En als je hem wilt invullen: ga je gang en vertel het aan mij als je hem hebt ingevuld. Dat vind ik wel leuk om te lezen!

Liefs,

Janice

 

3 gedachtes over “Liebster award

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s