Fairy Tale Tag

bd7b60ec-9852-48fa-a5a0-d04472618dc2.jpg

Ik ben persoonlijk een beetje verbaasd over de hoeveelheid blogposts die er deze vakantie uit mijn vingers zijn gerold. Maar ik ben nog even niet van plan te stoppen. Dus ga ik vandaag de Fairy Tale Tag voor jullie invullen.

Rapunzel: houd je van buiten zijn?

Ondanks dat ik de laatste tijd vrij weinig buiten ben (afgezien van de vakantie) vind ik het wel fijn. Waarom ik het fijn vind kan ik niet helemaal zeggen, want dat weet ik zelf ook niet echt. 🙂

De Wolf en de 7 geitjes: ben je makkelijk voor de gek te houden?

Oeh, dat hangt van het persoon af dat mij voor de gek houd. Bij mijn zus heb ik het vaak wel door, maar als mijn moeder met haar grap mee speelt val ik er meteen voor. En als vriendinnen mij voor de gek houden gaan ze vaak zelf lachen voordat ze hun grap hebben uitgevoerd. Bij vriendinnen heb ik het vaak wel door, volgens mij is mijn moeder (samenwerkend met mijn zus) één van de weinige die me echt voor de gek kunnen houden.

De Zeven Raven: heb je broertjes of zusjes? Hoe is jullie relatie?

Zoals je uit de andere vraag wel hebt gemerkt heb ik een zus. Kan ik het goed met haar vinden? Soms, vroeger waren we beste vrienden, maar dat is nu vaak wel anders. Zoals iedereen denk ik wel ruzie heeft met broers/zussen. Het is niet zo dat we elkaar elke dag de hersenen in slaan hoor. Als we met zijn tweeën thuis zijn kunnen we het meestal heel goed met elkaar vinden.

Belle en het Beest: wat maakt een persoon mooi in jou ogen?

Iemand die enthousiast is. Of je nou enthousiast bent in het algemeen of over iets wat je heel erg interesseert. Ik word heel blij van mensen die ergens enthousiast over zijn.

De Kikkerkoning: wat vind je walgelijk?

Alleen de gedachte eraan maakt me al misselijk: de pitjes van tomaten. Ik kan er echt niet tegen! Er zit van dat glibberige, slijmerige spul overheen en het komt zo vies uit een tomaat vallen. Ugh, ik haat tomaten snijden puur en alleen om die pitjes. Maar tomaten zonder de pitjes zijn ook een beetje raar, daarom eet ik ze liever niet.

Sjaak en de Bonenstaak: welke planten staan er in jou huis?

Mijn moeder heeft een moestuin dus momenteel staat de hele huiskamer vol met planten die later naar de tuin moeten (iets wat elk jaar gezellig even gebeurd). Maar naast alle ‘groente-planten’ staan er ook nog bloemen, twee grote huiskamerplanten en basilicumplantjes in de keuken. Op mijn kamer staan nog drie mini cactussen.

De Gelaarsde Kat: heb je huisdieren?

Nope, iedereen hier is wel allergisch voor iets. Mijn zus voor honden en katten (en wie weet wat voor dieren nog meer.) Mijn moeder kan er ook niet tegen en ik ben allergisch voor sommige katten. Van mijn vader weet ik het eigenlijk niet, maar ik zie hem ook niet rondlopen met een hond of konijn.

Blauwbaard: noem een zwakte in je karakter.

Ik raak snel geïrriteerd. Gelukkig kan ik dit goed verbergen (hoop ik), behalve thuis. Dan doe ik de moeite niet meer – slecht, ik weet het.

giphy.gif

Bron

Pinokkio: wat is je grootste wens?

Ik heb heel veel kleine wensen, maar uiteindelijk komen ze allemaal op één grote wens uit. Blij zijn met wat ik doe, kan, wil en heb gekozen. Twijfelen is namelijk iets wat ik vaak doe – zonder er al te veel over te delen met anderen. Ik hoop vooral dat de keuzes die ik maak/ nog ga maken de goede zijn. Mijn wens is dus eigenlijk: goede keuzes kunnen maken (?).

Peter Pan: wat is je mentale leeftijd?

Ik denk dat ik zowel boven, onder als op mijn leeftijd zit met mijn mentale leeftijd. Soms gedraag ik me ver, ver, ver onder mijn eigen leeftijd en zit ik meer rond een irritante 7 jarige dan een 14 jarige. Maar soms zit ik ook wel eens een beetje boven mijn eigen leeftijd, als andere mensen kinderachtig doen bijvoorbeeld, of als er iets serieus moet gebeuren. Ik weet niet precies hoe een 14 jarige zich moet gedragen maar ik denk dat ik daar (meestal) mentaal wel aan voldoe.

De Sterrendaalders: wat is je meest waardevolle bezit?

Dat zijn twee dingen:

  1. Als het om duurste bezit gaat/ iets waar ik zuinig mee moet zijn. Is het mijn camera, die is waardevol in de prijs die ik er voor heb moeten betalen en ik hecht er ook veel waarde aan omdat ik het heel leuk vind om er foto’s mee te maken.
  2. Mijn knuffel – de mentale leeftijd keldert weer naar een 3 jarige. Vroeger, en stiekem nu nog steeds, nam ik hem overal mee naar toe. En kon ik moeilijk slapen zonder, op elke vakantie is hij mee geweest en nu ligt hij nog steeds in mijn bed. Ik hecht er vooral veel waarde aan omdat ik hem al zo lang heb en hoe stom het ook klinkt: hij heeft me getroost (?) toen ik me nog al alleen voelde.

Golden Mary & Pitch Mary: ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?

Thuis ben ik een lui persoon, maar op school werk ik vaak best hard.

De Stukgedanste Schoentjes: vind je het leuk om naar feestjes te gaan?

Nee, over het algemeen niet. Ik weet vaak niet wat ik moet doen en ik wil al snel weer naar huis. Vooral als er mensen zijn die ik niet zo goed ken. Feestjes met mensen die ik goed ken vind ik vaak wel leuk, maar over het algemeen ben ik niet zo’n feestbeest.

De nieuwe kleding van de Keizer: geef je veel om kleding?

Jep, jep, jep. Waarom denk je dat mijn blog Jashion heet? Nee, maar even serieus, ik hou heel veel van kleding. Ik ben niet shopverslaafd ofzo maar ik word wel heel blij van mooie kleding. Ik vind het leuk om outfits te maken en ik vind het ook heel leuk om gewoon te bekijken.

Het Knappe Snijdertje: vind je jezelf moedig/dapper?

Als het gaat om enge dingen doen zoals ergens vanaf springen of ergens op klimmen ben ik vaak de eerste die het doet. Maar ik ben echt een mietje als het gaat om mensen aan te spreken of iets verdedigen.

De Prinses op de Erwt: ben je gevoelig? 

Ja, best wel maar ik laat het niet merken aan anderen.

Dat was het, ik had niet verwacht dat ik zoveel te vertellen had. Ik hoop dat jullie het alsnog interessant vonden en ik ben heel trots op je als je alles hebt gelezen!

Liefs,

Janice

 

Een gedachte over “Fairy Tale Tag

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s