She’s feeling artsy.

IMG_0874.JPG

Heyhoi,

Mijn toetsweek is voorbij, ik stap over van Havo naar VWO en ik heb veel vrije tijd nu.

WOOHOOO, VAKANTIE. Of nou ja, soort van. Ik moet volgende week mijn cijfers ophalen, maar telt dat echt mee?

Ik heb in ieder geval genoeg vrije tijd, waarin ik tot nu toe vooral heb getekend. Ik wil vandaag wat dingen laten zien die ik heb gemaakt, het zijn niet allemaal tekeningen don’t worry.

IMG_0835.JPG

Het is niet helemaal goed te zien, maar er staat: Sickingly sweet like honey, don’t need money. All I need is you. Het is van een liedje van Troye Sivan, For him. Ik was vooral bezig met waterverf. Toen ik klaar was vond ik het een beetje leeg en besloot ik er een achtergrond van te maken. Met zwarte verf heb ik toen de letters gemaakt- en wat is dat moeilijk!

IMG_0839.JPG

Hier was ik ook nog bezig met de waterverf. Ik had besloten mensen te maken, ze zien er allemaal een beetje raar uit. Maar voor een eerste keer vind ik dat het best goed gelukt is :).

IMG_0840.JPG

Dit is een beetje hetzelfde verhaal als de eerste foto, ik begon met waterverf en vond dat er tekst op moest. Deze tekst is van het liedje Yes Girl, van Bea Miller.De zwarte vlekken bij de N en de T waren omdat ik uitgeschoten was.

IMG_0842.JPG

Als je in de klas zit, te ‘luisteren’ naar wat je docent vertelt, tekent er altijd wel iemand. Ik bladerde eergisteren mijn Natuurkunde, Wiskunde en Scheikunde schrift door. Ik heb er tekeningen en wat andere niet-vak-gerelateerde dingen uitgeknipt. Deze heb ik door elkaar opgeplakt en nu is het een soort collage van inside jokes en momenten dat ik me ernstig verveelde op school geworden. IMG_0848

Dit is het boekje dat ik bij BV heb beschilderd, we kregen aan het begin van het jaar een dummie en daar mochten we de rest van het jaar in tekenen. Als je wil kon je hem inleveren voor een cijfer. Die van mij staat vol met tekeningen en ik heb hem dus ook ingeleverd. (Ik kreeg er een 9 voor :0 ). De voorkant van mijn boekje is een beetje beschadigd en ik weet niet helemaal wat ik er mee bedoeld heb. Veel mensen zeggen dat er een vogel in het vliegtuig is gevlogen, dat het daarom rood is en de veertjes natuurlijk van de dode vogel zijn. Dit was niet mijn bedoeling, wat wel mijn bedoeling was, is voor jou een vraag en voor mij ook.

IMG_0850.JPG

Dit is een van mijn favoriete dingen die ik het boekje staat. Ik heb met een potlood een vorm in het blad gedrukt en daarna ben ik er met een roze potlood overheen gegaan. IMG_0851.JPG

Deze tekening kwam niet helemaal van mijzelf. Ik had een foto gezien van iemand die de rechterkant op zijn eigen hand had getekend. Ik besloot mijn eigen hand om te trekken en het na te maken.

IMG_0854.JPG

IMG_0857.JPG

Dit is een beetje hetzelfde als dat ik met de knipsels uit mijn schriften heb gedaan. Alleen heb ik heir de labels van mijn boeken gebruikt.

IMG_0873.JPG

En dan als laatste nog iets wat niet met papier gemaakt is. Ik had een tijdje geleden cactussen gekocht en ik wilde hiervoor een terrarium, maar ik kon geen leuke vinden. Vorige week besloot ik dat ze toch echt te groot werden voor de potjes waarin ik ze had gekocht. Aangezien ik een Nutella verslaving heb, hadden we heel wat lege potten. Ik heb er drie gewassen, gevuld met steentjes uit de tuin en met potgrond.

Dat was het dan!

Ik ga nu lekker genieten van een dagje niets doen *of terwijl: slaap inhalen van mijn logeerpartij gisteravond*

Liefs,

Janice

5 gedachtes over “She’s feeling artsy.

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s