Vakantie aankopen

gvr.22 1.jpg

Good day everyone,

Het is alweer een tijdje geleden dat het zomervakantie was. De warme, zonnige en luie dagen zijn verleden tijd. Koude, regenachtige en saaie schooldagen zijn daarvoor in de plaats gekomen. Toch wil ik jullie graag mijn nieuwe aankopen laten zien, het zijn niet allemaal aankopen die ik zelf heb gedaan. Er zitten wat cadeautjes bij voor mijn verjaardag, maar alles is in de vakantie gekocht/gegeven.

Bikini-bovenstukje

2016-10-02 04.19.16 1.jpg

Een bikini, een aankoop die ik het weekend voor ons vertrek naar Spanje had gedaan. Mijn zus en ik waren naar de stad gegaan om een bikini voor haar te kopen, maar toen kwam ik deze beauty tegen. Ik had al een rood broekje dus het was geen probleem om hem te kopen. H&M €14,99.

Sokken2016-10-02 04.22.49 1.jpg

Sokken zijn een zeer groot probleem in mijn leven. Zekers sinds ik kleedgeld heb, ik heb geen zin om geld uit te geven aan sokken (of onderbroeken for that matter). Ik heb weinig sokken die nog helemaal heel zijn. Op dagen dat ik thuis ben doe ik dan ook geen sokken aan zodat ik op dagen dat ik weg ben fatsoenlijke sokken aan kan. Ja, het is zo ernstig. Het was dan ook heel fijn dat mijn zus mij drie paar sokken voor mijn verjaardag gaf. Het zijn misschien niet echt sokken die de meeste mensen aan doen in hun dagelijks leven, maar ik vind opvallende sokken wel leuk. Monki.

Jurk

2016-10-02 04.35.27 1.jpg

Deze jurk heb ik in Spanje gekocht. Het merk is Friday’s Project, het is een Spaans merk. Naast leuke jurkjes hebben ze ook veel andere kleding. Het winkeltje waar wij waren was erg gezellig, de kleding had zachte kleuren en er was echt veel leuks te vinden. Ik ben uiteindelijk weggegaan met alleen dit jurkje maar als ik het geld en de plaats in mijn koffer had gehad was ik met meer weggegaan. Friday’s Project €24,99.

Dr. Martens!

2016-10-02 04.25.08 1.jpg

Dr. Martens! I repeat Dr. Martens. Deze geliefde schoenen heb ik van mijn moeder voor mijn verjaardag gekregen. Mijn zus had een paar weken voor mijn verjaardag sneaky gevraagd wat voor kleur ik graag zou willen hebben, ik zei toen wit. Ik kreeg lichtblauwe, wat een veel mooiere kleur was. Ik ben er ontzettend blij mee, alhoewel ze heel veel pijn aan mijn voeten deden. Ik weet niet precies hoe duur ze waren en waar ze zijn gekocht, maar dat is vast makkelijk op te zoeken.

Boeken2016-10-02 04.27.37 1.jpg

Boeken!! Altijd handig op vakantie, tot mijn verbazing heb ik ze niet allemaal op vakantie uitgelezen. Eleanor en Park is 100% zeker mijn favoriet, Rainbow Rowell schrijft echt geweldig. Fangirl- ook van Rainbow- was ook geweldig. The sky is everywhere was weer heel anders en daar moest ik echt eerst even inkomen. Alle drie de boeken zijn Engels maar je kunt ze allemaal vertaalt kopen. De boeken zijn alle drie gewoon in een boekenwinkel gekocht.

Trui

2016-10-02 04.31.43 1.jpg

Deze trui heb ik in London gekocht, bij de New Look. Ik had hem zien hangen, maar ik was nog niet zo zeker of ik hem moest kopen. We hebben daarna nog wat andere winkels bezocht, voor ik besloot dat we terug moesten om de trui te kopen. De trui is super zacht en warm. Doordat hij zo simpel is vind ik hem echt heel mooi. New Look €25,99.

Armbandje

2016-10-02 04.55.53 1.jpg

Dit armbandje heb ik voor mijn verjaardag van mijn vriendin gekregen toen we in Portugal met zijn alle gingen eten. Het is een simpel armbandje, en mijn beide vriendinnen hebben een soortgelijke. Ik vergeet sieraden altijd om te doen, maar zo’n klein armbandje hoef ik niet af te doen en is dus perfect voor mij.

Pins2016-10-02 04.52.45 1.jpg

Pins, pins, pins, pins. Ik heb tien pins gekocht die ik vrijwel altijd op mijn spijkerjasje en tuinbroek draag. Het zijn kleine schattige details op mijn kleding en ik vind ze super leuk. Ik heb ze volgens mij in Portugal gekocht, het winkeltje kan ik me niet meer herinneren. Maar je kunt tegenwoordig op heel veel plekken pins kopen, zoals bijvoorbeeld in de Pull & Bear bij de accessoires.

Oversized t-shirt2016-10-02 04.48.55 1.jpg

Dit T-shirt heb ik gekocht na de vakantie in Spanje-Portugal. Ik ging shoppen met mijn vriendinnen en ik let dan meestal niet zo goed op. Zo had ik me niet bedacht dat ik een week geleden een jurk in exact dezelfde kleur had gekocht en dat het T-shirt net iets te kort was om als jurk te dragen. Ik ga hem daarom ook niet als jurk dragen, maar als T-shirt (zoals hij eigenlijk is bedoeld). Bershka €9,99.

Hair custard2016-10-02 04.45.45 1.jpg

Als laatste een Lush-product, gekocht in London. Het is een soort stroperige haar crème om je haar mee te stylen. Het is heel erg dik en een beetje plakkerig, maar het ruikt wel heel lekker. Mijn eerste idee was om het te gebruiken als styling product, zoals ik dat momenteel met een ander product doe. Maar daarvoor is het echt te dik. Ik kan mijn haar niet in model (voor zover er model in zit) brengen met dit product. Omdat het wel heel voedend is voor mijn haar gebruik ik soms ’s nachts en spoel ik het de volgende ochtend er uit. Lush €24,-

Dat was het dan, sorry als de tekst nog al onduidelijk is. Ik kan mijn concentratie er vandaag niet helemaal bij houden. 🙂

Liefs,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s