Music at the moment #10

MATM.jpgBonjour,

Mijn week was lang, vervelend en vermoeiend. Gevuld met tussenuren en andere onnodigheden. Ik ben dan ook een aantal keer betrapt met mijn ogen dicht tijdens de les. Pff, wat is wakker blijven vermoeiend. Soms heb ik het niet eens door dat ik weg doezel.

Het feit dat het nu dan ook weekend is maakt mij intens gelukkig. Geen verplichtingen (oké, bijna geen) en vooral lui zijn en opladen voor volgende week.

Ik ga jullie vandaag mijn favoriete liedjes van dit moment vertellen. De laatste keer dat ik een MATM plaatste was voor de zomervakantie. De liedjes waar ik nu naar luister zijn dan ook  totaal veranderd. 

Say you won’t let go – James Arthur

Dit liedje heb je ongetwijfeld wel eens langs horen komen. Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt ben ik de laatste tijd enorm slaperig en rustige liedjes passen daar wel bij. Dit liedje is mooi en rustig. Een liedje waarbij je kan wegdromen :).

Baby it’s cold outside – Jacob Whitesides & Orion Carloto

Baby it’s cold outside. Natuurlijk moest er een kerstliedje bij, het is december… Ik heb het origineel eerlijk gezegd maar één keer gehoord. De tekst ken ik daarentegen wel uit mijn hoofd, omdat ik deze cover regelmatig luister. En met regelmatig bedoel ik elke dag minstens 5 keer. (Oké, niet overdrijven Janice)

Bad reputation – Shawn Mendes

Het nieuwe album van Shawn Mendes kan ik natuurlijk niet achterwegen laten. Naast Hold on en Roses is dit lied één van mijn favorieten van het album. Ik vind vooral de tekst van dit liedje heel mooi.

Sit still, look pretty – Daya

In vergelijking met de andere liedjes waar ik de laatste tijd naar luister is deze heel anders. Een stuk minder rustig dan de rest. Dit is vooral zo’n liedje dat de hele dag in je hoofd zit, maar er is verder niet zo veel over te zeggen. Het is een beetje een feel-good liedje.

Video games- Lana Del Rey

Dan een vrij oud liedje van Lana Del Rey. Ik had al een tijdje één zin van dit liedje in mijn hoofd, namelijk heaven is a place on earth with you. Het zat precies zoals de melodie van video games in mijn hoofd maar ik had geen idee van welk lied het was. Na hem opgezocht te hebben zat ook de rest van het lied in mijn hoofd.

My favorite part – Mac Miller & Ariana Grande

Ik weet niet helemaal hoe deze in mijn afspeellijst is gekomen, maar hij zit er in. Normaal luister ik nooit naar dit soort muziek, laat staan naar Mac Miller (no offense). Op de één of andere manier sprak dit liedje mij aan en vond ik hem leuk genoeg om naar te luisteren.

When we were young – Adele

Who doesn’t love Adele. Dit liedje is heel fijn om naar te luisteren. Als ik 65+ was had ik er op staan deinzen. Het is zo’n liedje dat voor zowel keihard meezingen als rustig naar muziek luisteren goed is.

Dat was het, ik heb de rest van Shawn Mendes nieuwe album en de kerstliedjes maar even achterwegen gehouden. Anders was deze lijst tien keer zo lang geweest. Maar dit is het wel ongeveer.

Waar luister jij de laatste tijd naar?

Liefs,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s