Kerst

2016-12-26 12.38.56 1.jpg

Stond ik vorig jaar niet precies zó voor de kerstboom?

Oké, niet precies. Maar het leek mij leuk om ook dit jaar een kerstoutfit te laten zien. Dit is weliswaar niet wat ik op eerste of tweede kerstdag heb gedragen, maar het is een kerstoutfit.

Hij is meer aan de casual kant dat de fancy kant- maar hé kerstoutfit is kerstoutfit.

2016-12-26 12.38.54 1.jpg

Net als vorig jaar was ik op eerste kerstdag thuis met mijn moeder en zus. Maar, omdat mijn oma een reisje naar de zon heeft geboekt- jaloers hehe– vieren we kerst deze keer in mijn huis. Vandaar dat ik nu rustig op mijn laptop een blogpost kan schrijven. Mijn neefjes, nichtje, tante en oom komen pas later in de middag en dan gaan we gezellig eten.

2016-12-26 12.38.55 1.jpg

Zoals ik al had vermeld, is dit niet de outfit die ik nu of gisteren aan had. Ik heb hem overigens wel op school gedragen. De outfit die ik nu aan heb is vrij simpel. Het is een groen jurkje, een panty- waar al een aantal ladders in aan het vormen zijn- en een flannel.

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with b1 preset

Mijn eerste kerstdag was erg relaxed. Terwijl mijn zus en mijn moeder een film keken lag ik tussen hen in op de bank en heb ik mijn boek uitgelezen. We hebben veel gegeten, gekeken en gelachen. Maar we hebben vooral niks gedaan en dat was iets wat ik heel erg nodig had.

2016-12-26 12.42.58 1.jpg

De week voor de kerstvakantie is ongelofelijk stressvol geweest. Met 2 verslagen, een beeldende samenvatting (?) voor tekenen, een debat, een gymles die ik moest verzorgen en lange dagen school. Toen ik op vrijdag om 11 uur dan eindelijk klaar was met alles, was ik uitgeput. Vorige week was zelfs zo vol met opdrachten dat ik een planning moest maken (op mijn nieuwe telefoon!).

Processed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with a4 preset

(Waarom het lijkt alsof ik een unibrow heb op de laatste foto is voor mij ook een onbeantwoorde vraag.) Ik heb mijn erg geliefde tuinbroek weer aan van de Pull & bear. Daarbij heb ik dan de kersttrui aan, van mijn moeder. Hij is een beetje groot, maar ik kan er wel mee leven. De trui komt van de H&M. Op mijn lippen heb ik de lipstick die mijn zus mij voor sinterklaas had gegeven, deze is van de KIKO (925).

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Zo, dat was het dan. Nu ga ik me volproppen met chocolade kransjes, kerststollen en koekjes, terwijl ik kerstliedjes zing.

Tschüss,

Janice

 

2 gedachtes over “Kerst

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s