Stres

2017-04-21 01.40.43 2.jpg

Geloof het of niet, mijn kamer was twee weken geleden extreem opgeruimd. Mijn kleding hing aan de hangers, mijn boeken lagen netjes op een stapeltje en mijn bureau was papiervrij. Zelfs de grond naast mijn bed was niet bezaaid met pennen, papiertjes en boekjes.

Ik had alles op orde.

2017-04-21 01.40.49 1.jpg

Maar dat was twee weken geleden. Ik denk dat het verband tussen mijn stres en mijn kamer deze week goed naar voren gekomen. Ik weet niet wat het is met docenten, maar ze houden erg van verkeerd plannen. Alles in dezelfde week, alles op dezelfde dag en vooral alles voor de vakantie. Ik kan er met mijn hoofd niet bijkomen op welke manier dat praktisch zou moeten zijn. Het is niet alleen vervelend voor mij, ook voor hun. Zij moeten in de vakantie nakijken (wat ze overigens meestal niet doen.) “Het is voor mij ook vakantie.”

2017-04-21 01.40.40 1.jpg

Deze week bestond uit schrijven, leren en presenteren ( oh en scheidsrechter spelen.) Ik moest twee verslagen inleveren en ik had een wiskunde toets waar ik goed voor moest leren om mijn cijfer op te halen. Voor het eerst sinds de eerste klas was ik vroeg begonnen met mijn verslag. Het weekend van tevoren zat ik hard te werken aan mijn literatuurdossier. Maar ondanks dat had ik alsnog ongelofelijk veel stres. Ik denk eigenlijk dat ik permanente stres heb van school. Zelfs als ik geen volgepropte week heb voel ik stres van school. (Ik ben trouwens ook permanent moe van school, maar dat is een ander verhaal.)

2017-04-21 01.40.41 1.jpg

Zoals ik al had gezegd hebben docenten vaak problemen met plannen, maar mijn school kan er ook wat van. Vandaag moest iedereen verplicht scheidsrechter zijn bij de koningsspelen van een basisschool. Ze hadden een heel schema gemaakt met wanneer iedereen moest fluiten. Iedereen kwam twee keer aan de beurt. Toch hadden ze er even niet bij nagedacht dat de helft van VWO 4 in Parijs zou zijn en de andere helft in Uganda. Het kwam er in ieder geval op neer dat ik gezellig 6 wedstrijden heb gefloten in plaats van 2. 2017-04-21 01.40.39 1.jpg

Mijn kamer lijdt enorm onder mijn stres, op één of andere manier kan ik het niet voor elkaar krijgen om mijn werk en kamer op orde te houden. Het is het één of het ander.

MAAAAAAAR, gelukkig heb ik nu vakantie. Dan kan mijn kamer eens even bijkomen van alle rommel die op de grond ligt.

Processed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCOProcessed with VSCO with nc preset

Liefs,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s