S U M M E R C L O T H E S

2017-07-03 01.54.22 1.jpg

Heyhey,

Zaterdag stond ik “vroeg” op en namen mijn moeder en ik de trein naar Amsterdam. Het was tijd voor een winkeldagje. Bij thuiskomst was ik (misschien iets te) enthousiast om foto’s te maken van mijn aankopen. Tot ik eraan herinnerd werd dat mijn kamer volledig ontruimd is vanwege het leggen van een nieuwe vloer en ik dus geen plek had om foto’s te maken. Alle mogelijke ondergronden waren weggestopt in dozen en onvindbaar gemaakt tussen de grote hoeveelheid troep uit mijn kamer. Mijn enthousiasme veranderde langzaam in irritatie toen zelfs de kerstverlichting de foto’s niet opvrolijkte. De uiteindelijke achtergrondkeuze en de foto’s zelfs zijn niet mijn favoriet, maar het werkt. (Hoop ik.)

boek boek boek

Allereerst een aankoop die ik eigenlijk niet wou doen maar ik kon het niet laten.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetNOTE TO SELF/ CONNOR FRANTA/ WATERSTONES/ €19,95/ LINK

En ik ben blij dat ik het heb gedaan. Connor Franta is een Amerikaanse youtuber. Note to self is het tweede boek dat hij heeft geschreven, beide boeken zijn gecategoriseerd in biografie/autografie. In het eerste boek van Connor Franta (Work in progress) schrijft hij vooral over de meer ‘oppervlakkige’ details van zijn leven. Zijn jeugd, familie, passies enz. In Note to self gaat hij meer in op zijn gedachten, ‘innerlijke monologen’. Er zijn essays, gedichten, brieven naar zijn jongere zelf, mooie en verdrietige gebeurtenissen te lezen. Na het lezen van de eerste paar bladzijdes besloot ik dat het boek me heel erg doet denken aan mijn notebooks, al is het boek een stuk mooier opgemaakt, zijn er geen spelfouten en is er geen gekras te vinden. Er zit heel veel zelfreflectie in het boek, wat heel interessant is om te lezen vanuit iemand anders zijn oogpunt. Zowel in Work in progress als in Note to self zijn is de opmaak van het boek echt heel (heel heel heel heel) mooi en zijn de foto’s die er aan toegevoegd zijn ook heel mooi.

broek broek broek

Over deze broek heb ik getwijfeld, getwijfeld en nog wat meer getwijfeld.

Processed with VSCO with a6 preset

CROPPED PALAZZO PANTS/ SUBDUED/ €28,50/ LINK

Shoppen gaat bij mij als volgt: ik loop door de winkel, ik spot een kledingstuk, check de prijs,(houd het kledingstuk voor mij als dit hoognodig is) en ik betaal. Als ik langer dan 2 minuten bij een kledingstuk moet twijfelen of ik dit wel echt wil, is het vaak een miskoop. Bij deze broek heb ik zeker meer dan 2 minuten getwijfeld, ik heb hem zelfs gepast. Op één of andere manier is hij zelfs betaald en heb ik hem nu aan. Maar ik zit nu thuis en ik heb geen plannen dus niemand zal de broek vandaag zien. Ik weet namelijk niet of ik hem wel aan durf te doen- hoe stom dat ook klinkt. Hij zit lekker en hij staat leuk, maar de vraag is of dat ook zo is in een sociale aangelegenheid. De vraag is of ik hem nog steeds leuk vind en lekker vind zitten als ik tussen mensen sta die ik vaag tot goed ken. Het is zo’n broek waaraan ik ga trekken en plukken ondanks dat hij perfect zit, puur en alleen omdat ik weet dat niet iedereen hem leuk gaat vinden. Maar ik wilde de gok wagen aangezien ik hem leuk vind en het weer eens iets anders is.

braaaaaleeeetteeeeee

Ik kon het niet laten om er nog één te kopen, ze zijn zo preeetttyyyyyyy.

2017-07-03 01.43.22 1.jpg

LUCIANA BRA/ MONKI/ €15,-/ LINK

In vorige shoplog liet ik een aantal BH’s zien, waaronder een huidkleurige bralette. Sinds deze aankoop draag ik het liefst alleen nog maar beugelloze, kanten, supermooie BH’s. Ik heb nooit echt veel aandacht besteed aan BH’s, zolang ze goed zitten is het prima, niemand ziet ze. Maar ondanks dat niemand ze ziet, is het toch een stuk leuker om een mooie BH te dragen dan een effen witte of zwarte.

tops tops tops

Dit was een gevalletje: ik kan niet kiezen dus ik neem ze allebei.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

FAYE TANK/ BRANDY MELVILLE/ €15,- / LINK

Mijn blik viel eerst op het rode topje, ik zag het voor me met mijn tuinbroek of met mijn boyfriend jeans. Na het vinden van dit topje stond ik al snel in de rij om te betalen. Tot ik hetzelfde topje in blauw met wit spotte. Ik stond al in de rij, ik had genoeg geld, ik was verliefd op beide kleuren, dus ik koos niet. Of ik koos voor allebei, whichever you prefer.

underpants

HERhaLIng.

2017-07-03 01.53.29 1.jpg

SILKY HIPSTERS UITVERKOCHT/ HIPSTER BRIEFS/ MONKI/ €2,- AFGEPRIJSD/ LINK HIPSTER BRIEFS 

Heb ik deze onderbroeken toevallig vorige keer al eens gekocht? Mhmja. Ik zit nog steeds in onderbroeken nood en aangezien de onderbroeken van Monki een succes waren besloot ik niet naar andere te zoeken en mijn aankoop van februari nog eens te herhalen. Daarbij waren ze ook nog eens afgeprijsd en kon ik ze meenemen voor 2 euro.

bikini top

Die touwtjes…that does not look new.

2017-07-03 01.53.34 1.jpg

BIKINI TOP/ H&M/ €14,99

Ik liep H&M in en voor het eerst in een lange tijd heb ik er iets gekocht, een bikini bovenstukje. Het doel was eigenlijk om een bikinibroekje of een BH te vinden. Maar de BH die ik wilde was er niet in mijn maat en de bikinibroekjes zijn tot op de dag van vandaag ongelofelijk en onnodig klein. De laatste keer dat ik een bikinibroekje heb gekocht was drie/vier jaar geleden en dit broekje gebruik ik nog steeds, in de hoop dat ik ooit een vervanger van normaal formaat vind. Het broekje is trouwens rood en daarom heb ik in de afgelopen 3 jaar alleen maar rode of blauwe bikinitopjes gekocht. Maar ooit, ooit ga ik een goed bikinibroekje vinden. Voor nu houden we het maar bij rode bikinitopjes. Ik had trouwens niet heel goed opgelet bij het kopen van dit topje, de bandjes die in een strik op de rug worden vastgeknoopt zijn een beetje kapot. Hier kwam ik pas achter toen ik hem thuis ging passen. Maar aangezien mijn moeder zegt dat ze het kan maken- en ik haar geloof- breng ik hem niet terug.

jurk jurk jurk

Nog één? Nog één!

Processed with VSCO with a6 preset

JURK/ FOREVER21/ €13,-/ LINK

Volgens mij ben ik nog nooit zonder jurk uit een shopsessie gekomen. En heel eerlijk gezegd vind ik het geen ramp. Naar mijn mening zijn jurken de meest comfortabele kledingstukken die er zijn. En ze zijn makkelijk om aan te trekken aangezien je er geen andere kledingstukken voor nodig hebt (afgezien van wat je eronder aantrekt). Je hebt geen t-shirts of passende broeken nodig. Deze jurk is vrij simpel, vooral de kleur vind ik heel mooi. Omdat hij zo simpel is vallen de dubbele bandjes wat meer op, iets wat ik wel een leuk detail vind.

Dat was het.

Ciao,

Janice

 

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s